30 ΧΡΟΝΙΑ.
2 ΓΕΝΙΕΣ.
1 ΣΤΟΧΟΣ.

Είμαι   και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα 

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ασφαλειών τα τελευταία 30 χρόνια. Από το 2006 ενεργό ρόλο αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά συνεχίζοντας το όραμα του ιδρυτή της εταιρείας Παπανικολάου Κωνσταντίνου μεταφέροντας την έδρα από την Νέα Σμύρνη σε ιδιόκτητο γραφείο στην Γλυφάδα επί της οδού Ιθώμης 21. Η πολυετής εμπειρία μας στις ασφάλειες, και οι αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, μας οδήγησαν πριν αρκετά χρόνια στην εναρμόνιση με τα Ελληνικά και διεθνή ασφαλιστικά πρότυπα.

Έχοντας αναπτύξει επί σειρά ετών μία πελατοκεντρική πολιτική, η οποία εύκολα και άμεσα γίνεται αντιληπτή από τους πελάτες μας, συνεχίζουμε την πορεία μας με την βεβαιότητα ότι μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης, η ποιότητα των παροχών μας θα είναι πάντα διασφαλισμένη.

Η εταιρία μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών αναγκών όπως προστασία οχήματος, σκάφους, κατοικίας, ζωής, υγείας, καθώς επίσης σύνταξη και αποταμίευση. Ακόμα, εξυπηρετεί ανάγκες όπως η προστασία μίας επιχείρησης και η ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού της, ενώ δεν λείπουν και οι «πράσινες» λύσεις, όπως η ασφάλεια φωτοβολταϊκών συστημάτων και η περιβαλλοντική ευθύνη.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στην ανθρώπινη ζωή. Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των πελατών, σχεδιάζουμε μαζί σας λύσεις για ζητήματα που άπτονται των επαγγελματικών, επιχειρηματικών, προσωπικών και οικογενειακών σας αναγκών. Για τον σκοπό αυτό έχουμε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ