ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ & ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Είμαι   και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα 

Η αξία των περιουσιακών μας στοιχείων, είναι αναμφισβήτητη. Αφενός για την δυσκολία απόκτησης τους και αφετέρου διότι πολλές φορές το εισόδημα από την αξιοποίηση τους αποτελεί μέρος του οικογενειακού μας προϋπολογισμού. Η προστασία τους από απρόσμενους κινδύνους και η ασφάλιση της ευθύνη που έχουμε προς τρίτους ως ιδιοκτήτες αυτών, είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της οικογένεια μας.

 
 
 
 

Προστασία Κατοικίας

Η κατοικία μας κύρια ή εξοχική είναι ένα από τα πολυτιμότερα περιουσιακά μας στοιχεία , στα οποία έχουμε επενδύσει τόσο οικονομικά όσο και συναισθηματικά.

Στόχος μας είναι σε έναν ενδεχόμενο κίνδυνο  όπως η φωτιά, ο σεισμός, η πλημμύρα, η κλοπή κ.ά. που απειλούν την κατοικία μας με ολική ή μερική καταστροφή , να επαναφέρουμε τα πράγματα στην κατάσταση που ήταν πριν το συμβάν έχοντας καλύψει το κόστος αντικατάστασης των ζημιών και τα επιπλέον έξοδα διαβίωσης.

Για το λόγο αυτό επιλεγούμε για εσάς ολοκληρωμένα προγράμματα κατοικίας  από εταιρείες της Ελλάδας  και  του εξωτερικού που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες σας είτε σαν ιδιοκτήτες είτε σαν ενοικιαστές, προκειμένου να επανέλθετε εσείς και η οικογένεια σας το συντομότερο δυνατό στην καθημερινότητα σας.

 
 
 
 

Προστασία Φωτοβολταϊκού Στέγης

Η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας και η εξοικονόμηση  χρημάτων μέσω αυτής επιτείνει την ασφαλιστική ανάγκη για προστασία αυτού του περιουσιακού στοιχείου από κινδύνους όπως η φωτιά, ο σεισμός, μηχανικές  βλάβες, απώλειας κερδών κ.ά.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές επιλέγουμε τα καλύτερα πακέτα για εσάς.

 
 
 
 

Προστασία προς τρίτους

Η οικογενειακή αστική ευθύνη απαλλάσσει τον ασφαλισμένο από το άγχος μιας απροσδόκητης άτυχης στιγμής.

Η μεγάλη οικονομική ευθύνη που φέρουμε από υλικές ζημιές ή και σωματικές βλάβες που ενδεχομένως να προξενήσουμε σε τρίτους σε περίπτωση ζημίας η ατυχήματος, από αμέλεια δική μας και των μελών της οικογένειας μας στα πλαίσια των συνηθισμένων δραστηριοτήτων μας μπορεί να είναι μεγάλη.

Για παράδειγμα ένα ατύχημα στην πισίνα , ένα πρόβλημα στον ανελκυστήρα της κατοικίας ή ατυχήματα που προήλθαν από τους χώρους της κατοικίας, όπως για παράδειγμα, μια γλαστρα που μπορεί να πέσει από το μπαλκόνι και να προξενήσει υλικές ζημιές σε περιουσιακά στοιχειά ενός γείτονα ή σωματικές βλάβες σε κάποιον περαστικό είναι μερικές από τις περιπτώσεις που μπορούν να μας συμβούν.

Τα πόσα αποζημίωσης που θα κληθούμε να καταβάλλουμε σε τέτοιες περιπτώσεις θέτουν εμάς και την οικογένεια μας σε σοβαρό οικονομικό κίνδυνο.

Στόχος μας είναι να επιλέξουμε μια κάλυψη που να προστατεύει εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα διατηρώντας την σιγουριά και την ασφάλεια που σας αξίζει.

Επιπλέον μπορούμε να καλύψουμε:

  •  την εργοδοτική ευθύνη.
  • την αστική ευθύνη γάτας ή σκύλου.
  • την ευθύνη σας ως διαχειριστή πολυκατοικίας.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ