ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

Είμαι   και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα 

Η αξία της επιχείρησης και των  περιουσιακών της στοιχείων, είναι αδιαμφισβήτητη και αποτελεί την κύρια πηγή του  εισοδήματος μας, η οποία αποκτήθηκε με δυσκολία. Από την εύρυθμη λειτουργίας της διασφαλίζεται η ποιότητα ζωής τόσο η δική μας και τις οικογένειας μας όσο και των ανθρώπων που δουλεύουν για μας. Η  προστασία τους από απρόσμενους κινδύνους και η ασφάλιση της  ευθύνη που έχουμε προς τρίτους από την λειτουργία των χώρων της και από την επαγγελματική μας ιδιότητα, είναι  απαραίτητη.  

 
 
 
 

Προστασία Επιχείρησης

Η επιχείρηση μας αποτελεί ένα περιουσιακό και βιοποριστικό στοιχείο, το οποίο βρίσκεται καθημερινά εκτεθειμένο σε απρόβλεπτους κινδύνους και γεγονότα.

Βασικός μας στόχος είναι σε έναν ενδεχόμενο κίνδυνο  όπως η φωτιά, ο σεισμός, η πλημμυρά, η κλοπή κα, που απειλούν την επιχείρηση μας με ολική η μερική καταστροφή να επαναφέρουμε τα πράγματα στην κατάσταση που ήταν πριν το συμβάν έχοντας καλύψει το κόστος αντικατάστασης των ζημιών, καθώς και απώλεια κερδών .

Για αυτόν το λόγο επιλεγούμε για εσάς ολοκληρωμένα προγράμματα επιχείρησης από εταιρείες  της Ελλάδας  και  του εξωτερικού που έχουν σχεδιαστεί με κριτήριο όλες τις ενδεχόμενες ζημιές που μπορεί να συμβούν στην επιχείρησή σας. είτε είναι μικρό μεσαίες επιχειρήσεις είτε βιομηχανικές και μεγάλες εμπορικές εγκαταστάσεις.

 
 
 
 

Προστασία Φωτοβολταϊκού Συστήματος

Η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας και χρημάτων σε συνδυασμό με τα σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον, τις αγορές ενέργειας και τη βιώσιμη ανάπτυξη μέσω αυτής επιτείνει την ασφαλιστική ανάγκη για προστασία αυτού του περιουσιακού στοιχείου από κινδύνους όπως η φωτιά, ο σεισμός, μηχανικές βλάβες, απώλειας κερδών.

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές επιλέγουμε τα καλύτερα πακέτα για εσάς.

 
 
 
 

Προστασία προς τρίτους

Ως επαγγελματίας, αδημονεί ο κίνδυνος να μείνετε εκτεθειμένος σε απαιτήσεις από τρίτους που ισχυρίζονται πως ζημιώθηκαν από την εργασία σας, όσο άρτια και να την εκτελείτε.

Η επαγγελματική αστική ευθύνη απαλλάσσει τον ασφαλισμένο από το άγχος μιας απροσδόκητης άτυχης στιγμής.

Η μεγάλη οικονομική ευθύνη που φέρουμε από υλικές ζημιές ή και σωματικές βλάβες που ενδεχομένως να προξενήσουμε σε τρίτους σε περίπτωση ζημίας η ατυχήματος, από αμέλεια δική  μας και των μελών της επιχείρησης  μας στα πλαίσια των συνηθισμένων δραστηριοτήτων μας μπορεί να είναι μεγάλη.

Για παράδειγμα  ένα ατύχημα που προήλθε από τον χώρο της επιχείρησης όπως η πτώση σε πισίνα και προκάλεσε σωματική βλάβη , ένα πρόβλημα στην λειτουργία του  ανελκυστήρα , η πιθανότητα πυρκαγιάς,  η τροφική δηλητηρίαση ενός πελάτη από φαγητό που προσφέρθηκε στον χώρο του εστιατορίου είναι μόνο μερικές από τις περιπτώσεις που μπορούν να μας συμβούν.

Τα πόσα αποζημίωσης που θα κληθούμε να καταβάλλουμε σε τέτοιες περιπτώσεις θέτουν εμάς και την επιχείρηση  μας σε σοβαρό οικονομικό κίνδυνο.

Επιπλέον μπορούμε να καλύψουμε:

  • εργοδοτική ευθύνη για τους εργαζόμενους της επιχείρησης καθώς και άλλες προαιρετικές καλύψεις ανάλογα με τη δραστηριότητα της επιχείρησης.
  • Ιατρούς / Αρχιτέκτονες / Μηχανικούς
  • Λογιστές
  • Φαρμακοποιούς
  • ΚΤΕΟ
  • Γραφεία Γενικού Τουρισμού

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ