ΚΑΛΥΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Είμαι   και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα 

Η ασφάλεια σας είναι πρωτίστης σημασίας για εμάς , όποια πορεία και αν επιλέξετε για εσάς ,τους ανθρώπους που δουλεύουν για εσάς καθώς και τα εμπορεύματα σας θα είμαστε δίπλα σας.

Στόχος μας είναι σε όποια κατάσταση και αν βρεθείτε να μετατρέψουμε ένα ατυχές γεγονός σε μια ανάμνηση και να την διαχειριστούμε με την λιγότερο δυνατή εμπλοκή σας. Τα σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που σας παρέχουμε σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες διαθέτουν καλύψεις   και παροχές  ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

 
 
 
 

Προστασία Επαγγελματικού Οχήματος

Το όχημα της επιχείρησης μας  ( αυτοκίνητο, φορτηγό ,αγροτικό, κα) αποτελεί ένα περιουσιακό μας στοιχείο που εξυπηρετεί είτε στην μετακίνηση μας είτε στις μεταφορές των εμπορευμάτων  μας καθώς και να στο να εργαζόμαστε πιο αποτελεσματικά και  έχει συγκεκριμένη οικονομική άξια.

Αυτό λοιπόν το αγαθό φέρει μεγάλη οικονομική ευθύνη σε υλικές ζημίες η και σωματικές βλάβες που ενδεχομένως να προξενήσουμε σε τρίτους.

Απροσδόκητα  γεγονότα όπως η κλοπή ,η πυρκαγιά, τα φυσικά φαινόμενα, σε συνδυασμό με τις  ζημίες που θα προκληθούν στο ίδιο το όχημα από σύγκρουση για την οποία φέρουμε ευθύνη, έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρή οικονομική ζημιά.

Η απόκτηση μιας κάλυψης η οποία θα ενεργοποιηθεί σε όλες τις απρόοπτες στιγμές, που μπορεί να προξενήσουν ζημιές στο όχημα σας η σε τρίτους, θα σας εξασφαλίσει τα χρήματα που θα χρειαστείτε για να αποκαταστήσετε τη ζημιά σας η τη ζημιά που προκλήθηκε.

 
 
 
 

Προστασία Επαγγελματικού Σκάφους

Κατά την περίοδο πλεύσης του επαγγελματικού μας σκάφους εγκυμονεί ο κίνδυνος προξένησης υλικών ζημιών ή και σωματικών βλαβών που ενδεχομένως να προξενήσουμε σε τρίτους. Αυτό σαν γεγονός τείνει να φέρει μεγάλη οικονομική ευθύνη σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Το σκάφος αποτελεί ένα βασικό περιουσιακό στοιχείο της επιχείρησης μας, το οποίο σε πολλές περιπτώσεις παράγει και σημαντικό εισόδημα για αυτήν.

Αναπάντεχα γεγονότα όπως η κλοπή ,η πυρκαγιά καθώς και η βύθιση  ή ανατροπή του σκάφους  , σε συνδυασμό με τις  ζημίες που θα προκληθούν στο ίδιο το σκάφος από σύγκρουση για την οποία φέρουμε ευθύνη, έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρή οικονομική συνέπεια.

 
 
 
 

Προστασία Μεταφερόμενων Εμπορευμάτων

Η ασφαλής και συνεπής  μεταφορά των εμπορευμάτων είναι πολύ σημαντική για να λειτουργεί αποτελεσματικά μια επιχείρηση.

Αιφνίδια γεγονότα όπως η κλοπή ,η πυρκαγιά, καθώς και  η ολική απώλεια δέματος απολεσθέντος στην θάλασσα ή πεσόντος κατά την φορτοεκφόρτωση , η βύθιση ή η ανατροπή πλοίου , η γενική αβαρία κα, έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρές οικονομικές συνέπειες.

Η απόκτηση μιας κάλυψης-προστασίας  η οποία θα ενεργοποιηθεί σε όλες τις προαναφερθείσες απρόοπτες στιγμές θα σας εξασφαλίσει τα χρήματα που θα χρειαστείτε για να αποκαταστήσετε τη ζημιά σας με το λιγότερο δυνατό  κόστος για την επιχείρηση σας και να επανέλθετε στην καθημερινότητα των εργασιών σας το συντομότερο δυνατό .

 
 
 
 

Προστασία Επαγγελματικού Ταξιδιού

Για εσάς που ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικό σκοπό, προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα που παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία, προσφέροντάς σας πλήθος καλύψεων για κάθε περίπτωση. Μπορείτε να  ταξιδεύετε ξέγνοιαστα όσες φορές χρειαστεί μέσα στη χρονιά, σε κάθε επαγγελματικό σας προορισμό.

Ενδεικτικά καλύπτουμε:

  • Αποζημίωση για καθυστερημένη παράδοση ή απώλεια αποσκευών.
  • Έξοδα επαναπατρισμού σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν το ταξίδι να συνεχιστεί για λόγους υγείας.
  • Έξοδα υγειονομικής μεταφοράς από το τόπο ενός ατυχήματος, προς το πλησιέστερο νοσοκομείο.
  • Έξοδα ακυρωτικών ματαίωσης ή αναβολής του ταξιδιού για λόγους υγείας.
  • Αποζημίωση ακυρωτικών σε περίπτωση διακοπής του για λόγους υγείας.
  • Νομική προστασία στο εξωτερικό
  • Κάλυψη της Αστικής Ευθύνης μας από λάθη, παραλείψεις ή την αμελή μας συμπεριφορά.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ