ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Είμαι   και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα 

Η ασφάλεια σας είτε στον δρόμο είτε στην θάλασσα είναι αυτό που μετράει για εμάς, όποια διαδρομή και αν επιλέξετε για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα είμαστε δίπλα σας.

Στόχος μας είναι σε όποια κατάσταση και αν βρεθείτε να μετατρέψουμε ένα ατυχές γεγονός σε μια ανάμνηση και να την διαχειριστούμε με την λιγότερο δυνατή εμπλοκή σας. Τα σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα που σας παρέχουμε σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες διαθέτουν καλύψεις και παροχές ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.

 
 
 
 

Προστασία Οχήματος

Το όχημα μας (μηχανή, αυτοκίνητο, κα) αποτελεί ένα περιουσιακό μας στοιχείο που εξυπηρετεί είτε στην μετακίνηση μας είτε στην δουλειά  μας και  έχει συγκεκριμένη οικονομική αξία.

Αυτό λοιπόν το αγαθό φέρει μεγάλη οικονομική ευθύνη σε υλικές ζημιές ή και σωματικές βλάβες που ενδεχομένως να προξενήσουμε σε τρίτους.

Αναπάντεχα γεγονότα όπως η κλοπή ,η πυρκαγιά, τα φυσικά φαινόμενα, σε συνδυασμό με τις  ζημιές που θα προκληθούν στο ίδιο το όχημα από σύγκρουση για την οποια φέρουμε ευθύνη, έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρή οικονομική συνέπεια.

Μπορούμε να προστατευτούμε με μια κάλυψη , η οποία θα ενεργοποιηθεί σε όλες τις απρόοπτες στιγμές, που μπορεί να προξενήσουν ζημιές στο όχημα σας η σε τρίτους, θα σας εξασφαλίσει τα χρήματα που θα χρειαστείτε για να αποκαταστήσετε τη ζημιά σας ή τη ζημιά που προκλήθηκε.

 
 
 
 

Προστασία Σκάφους Αναψυχής

Εσείς που αγαπάτε τη θάλασσα, γνωρίζετε καλά ότι ένα ταξίδι πρέπει να συνοδεύεται και από αίσθηση ασφάλειας και σιγουριάς. Ένα ταξίδι με τo σκάφος μας εγκυμονεί ο κίνδυνος προξένησης υλικών ζημιών ή και σωματικών βλαβών που ενδεχομένως να προξενήσουμε σε τρίτους. Αυτό σαν γεγονός τείνει να φέρει μεγάλη οικονομική ευθύνη σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Απροσδόκητα  γεγονότα όπως η κλοπή ,η πυρκαγιά καθώς και η βύθιση ή η ανατροπή του σκάφους  , σε συνδυασμό με τις  ζημιές που θα προκληθούν στο ίδιο το σκάφος από σύγκρουση για την οποια φέρουμε ευθύνη, έχουν ως αποτέλεσμα σοβαρή οικονομική συνέπεια.

Η απόκτηση μιας κάλυψης , η οποία θα ενεργοποιηθεί σε όλες τις απρόοπτες στιγμές, που μπορεί να προξενήσουν ζημιές στο σκάφος σας ή σε τρίτους, θα σας εξασφαλίσει τα χρήματα που θα χρειαστείτε για να αποκαταστήσετε τη ζημιά σας ή τη ζημιά που προκλήθηκε.

 
 
 
 

Προστασία Ταξιδιού Αναψυχής

Για εσάς που θέλετε να απολαμβάνετε τις διακοπές σας, γνωρίζοντας ότι είστε προστατευμένοι στο μέγιστο δυνατό βαθμό από κάθε πιθανό κίνδυνο, προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα που παρέχουν ολοκληρωμένη προστασία, προσφέροντάς σας πλήθος καλύψεων για κάθε περίπτωση.

Ενδεικτικά καλύπτουμε:

  • Αποζημίωση για καθυστερημένη παράδοση ή απώλεια αποσκευών.
  • Έξοδα επαναπατρισμού σε περίπτωση που δεν είναι δυνατόν το ταξίδι να συνεχιστεί για λόγους υγείας.
  • Έξοδα υγειονομικής μεταφοράς από το τόπο ενός ατυχήματος, προς το πλησιέστερο νοσοκομείο.
  • Έξοδα ακυρωτικών ματαίωσης ή αναβολής του ταξιδιού για λόγους υγείας.
  • Αποζημίωση ακυρωτικών σε περίπτωση διακοπής του για λόγους υγείας.
  • Νομική προστασία στο εξωτερικό
  • Κάλυψη της Αστικής Ευθύνης μας από λάθη, παραλείψεις ή την αμελή μας συμπεριφορά.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ