ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ

Είμαι   και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα 

Το πολυτιμότερο αγαθό στην ζωή μας, είναι η οικογένεια μας. Είναι οι άνθρωποι που αγαπάμε και μας αγαπάνε. Καλύπτουμε τις ανάγκες της καθημερινότητας τους και τους δίνουμε την δυνατότητα να χαμογελούν, να ονειρεύονται και να δημιουργούν. Τους παρέχουμε σιγουριά.

 
 
 
 

Προστασία Οικογένειας

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε γεγονότα με επιπτώσεις που αντέχουμε, χωρίς να ανατραπεί ο τρόπος ζωής μας και όσα έχουμε κατακτήσει.

Δυστυχώς όλα αλλάζουν, όταν συμβεί μια ξαφνική απώλεια, όταν χαθεί το στήριγμα της οικογένειας και σταματήσει το εισόδημα που προστάτευε τα μέλη της.

Κανείς δεν θέλει να το σκέφτεται, όμως μπορεί να συμβεί στον καθένα.

Η απώλεια, είναι συναισθηματικά αναντικατάστατη, το εισόδημα όμως μπορεί να εξασφαλισθεί.

Ο έγκαιρος προγραμματισμός για την κάλυψη των οικονομικών αναγκών της οικογένειας σας, είναι μια βαθιά πράξη αγάπης και το καλύτερο μέσο για την προστασία της.

 
 
 
 

Προστασία Υγείας

YΓEIA! Το πολυτιμότερο εκ των ανθρωπίνων αγαθών.

Η ανάγκη διασφάλισης ποιοτικών υπηρεσιών υγείας  γίνεται ολοένα και πιο επιτακτική

Νοσηλεία: Μπροστά στο ενδεχόμενο μιας πιθανής νοσηλείας θέλουμε να έχουμε για εμάς και την οικογένεια μας  το δικαίωμα επιλογής της καλύτερης περίθαλψης με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Δυστυχώς τα κενά που παρουσιάζει το δημόσιο σύστημα υγείας σε συνδυασμό με το ιδιαίτερα υψηλό οικονομικό κόστος που έχουν σήμερα οι ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας μας καθιστούν πολλές φόρες αδύναμους να ανταπεξέλθουμε σε αυτό με πιθανή περίπτωση να μας στερείται  το αναφαίρετο δικαίωμα σε αξιοπρεπή περίθαλψη.

Διάγνωση: Η πρόληψη είναι η μισή θεραπεία για την υγεία. οι διαγνωστικές εξετάσεις, μειώνουν σε μεγάλο βαθμό τους διάφορους  κινδύνους που απειλούν την υγεία μας.

Σοβαρές Ασθένειες: Σοβαρές παθήσεις όπως έμφραγμα μυοκαρδίου, εγκεφαλικό επεισόδιο ,καρκίνος, νεφρική ανεπάρκεια, κα, πιθανόν να μας φέρουν αντιμέτωπους με ιδιαίτερα υψηλά κόστη, τα οποια  απαιτούνται για την αντιμετώπιση των συγκεκριμένων ασθενειών αλλά και μιας αξιοπρεπούς διαβίωσης.

Εμείς παρέχουμε την δυνατότητα προσαρμογή της ανάλογης κάλυψης ,ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να τεθείτε  εσείς και  η οικογένεια σας  οικονομικά εκτεθειμένοι, διασφαλίζοντας ταυτοχρόνως να διατηρηθεί το επίπεδο ζωής σας χωρίς παρεκκλίσεις από τον οικογενειακό προγραμματισμό.

 
 
 
 

Προστασία Ατυχήματος

Στην καθημερινή μας ζωή εμπεριέχονται απροσδόκητοι  κίνδυνοι που δεν μπορούμε να προβλέψουμε ούτε και να αποκλείσουμε από έναν μικρό τραυματισμό όπως κόψιμο χεριού μέχρι το σπάσιμο ενός ποδιού. Τα ιατρικά έξοδα σε συνδυασμό με την αποκατάσταση μπορούν να επηρεάσουν αρκετά τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.

Εμείς παρέχουμε την δυνατότητα προσαρμογή της ανάλογης κάλυψης ,ώστε εσείς να παραμείνετε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

 
 
 
 

Προστασία Εισοδήματος

Η δυνατότητα μας να εργαζόμαστε και να παράγουμε χρηματα είναι ένα από τα πολυτιμότερα οικονομικά αγαθά που  στηρίζουν την διατήρηση  του βιοτικού μας επιπέδου.

 Σε ενδεχόμενη ασθένεια η ατυχήματος δύναται να χαθεί η δυνατότητα μας αυτή για εργασία είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Σε εκείνο το σημείο η οικονομική δυσκολία στην όποια θα βρεθούμε μπορεί να αποβεί δυσβάστακτη για εμάς και την οικογένεια μας.

Εμείς παρέχουμε την δυνατότητα προσαρμογή της ανάλογης κάλυψης ,ώστε εσείς να παραμείνετε συνεπείς στις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ