ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ

Είμαι   και με ενδιαφέρει το πρόγραμμα 

Εξασφαλίστε το μέλλον των εργαζομένων σας σήμερα!

Ένας συνδυασμός αποδοχών και παροχών είναι πολύ σημαντικός για τον σημερινό εργαζόμενο. Η Ομαδική Ασφάλιση αποτελεί σημαντική ανταμοιβή για το προσωπικό μιας επιχείρησης και την πιο σημαντική παροχή για τον σημερινό εργαζόμενο, δίνοντας στην επιχείρηση τη δυνατότητα να προσελκύει ικανά στελέχη και να διατηρεί κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και πίστης.

Η επίτευξη των μελλοντικών σας στόχων μέσα από την ασφαλή και ανταποδοτική διαχείριση των χρημάτων σας, μπορεί να πραγματοποιηθεί με την απόκτηση ενός ευέλικτου ασφαλιστηρίου συμβολαίου, που δίνει στην αποταμίευσή σας τη δύναμη ενός «μεγαλοεπενδυτή».

  • Λειτουργεί ως εργαλείο προσέλκυσης στελεχών, αφού αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης, δημιουργώντας ένα σύγχρονο πακέτο αμοιβών.
  • Ως συμπληρωματική παροχή , κατ ελευθεριότητα, δεν ενσωματώνεται στον μισθό των εργαζομένων και κατά συνέπεια μπορεί να διακοπή /ανασταλεί οποτεδήποτε.
  • Η εισφορά στο πρόγραμμα δεν επιβαρύνεται με εργοδοτικές εισφορές και απολαμβάνει πλήρους φοροαπαλλαγής σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Ν4172/2013 άρθρο 14).
  • Μπορούν  να συμμετέχουν  στο πρόγραμμα και οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης με σημαντικά χαμηλότερο κόστος από ένα ατομικό ασφαλιστήριο.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ